Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.

Kas

8. sınıf öğrencilerimizle sinemada Akif filmini izledik. Öğrencilerimiz etkinliğin öğretici olduğunu ve memnun kaldıklarını ifade ettiler. Etkinlikte okul müdür yardımcımız Dr. Işıl Gülmez, öğretmenlerimiz Firdevs Ayhan, Tülin Genç Etrek, Olcay İlhan Çavuşoğlu, Behiç Fandoğlu, Beyhan Şen görev almışlardır. Etkinlikte görev alan öğretmenlerimize ve etkinliğe katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

7B sınıfı öğrencimiz Meryem Cemre Dilmaç, Yıldırım Belediyesinin düzenlemiş olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu şiir okuma yarışmasında ortaokul kategorisinde ikincilik derecesi almaya hak kazanmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 98.yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz Avrupa Kodlama Haftasına Scratch etkinlikleriyle katıllmaktadır. Bu kapsamda etkinlikler 9.10.2021 tarihinde başlatılmış olup 24.10.2021 tarihine kadar kodlama etkinlikleri sürecektir.