Vizyon, Misyon ve Görev Planımız

VİZYONUMUZ

Atatürk ilke ve inkılapları ışığında ,eğitim ve öğretimde öncü, dünya insanı yetiştiren bir okul olmaktır.

MİSYONUMUZ

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; okul içi liderliğin paylaşıldığı, iş birliği ve ekip çalışmasına açık, kapsayıcı, yenilikçi, okul gelişiminde öğrencilerin önemli rol oynadığı, diğer okullar için rol model olan bir okul olmaktır.

GÖREV PLANIMIZ

Okulumuzda paylaşılan liderlik anlayışı hakimdir.

Okul idaremiz ve öğretmenlerimiz işbirliği, paylaşma ve ekip çalışmasına önem verir.

Yenilikçi ve değişime açık bir yapımız vardır.

Öğrencilerimiz okulmuzun gelişmesinde önemli bir role sahiptirler.

Her türlü aktivitede hem yönlendirici hem de yaygınlaştırıcı rol üstlenirler.

Okul politikamız elde ettiğimiz başarıları yaygınlaştırmayı ve diğer okulara rol model olmayı teşvik eder.

Okulumuzda ve çevremizde her türlü yetenek ve kültür seviyesindeki öğrenci, ebeveyn ve daha geniş topluluklar için kapsayıcı ortamlar yaratılır.

İşbirlikçi, proje tabanlı öğrenme, öğrenci merkezli eğitim ve yenilikçi pedagojik yöntemler kullanılarak ders müfredatlarımız güçlendirilir ve öğrencilerimize sunulur.

Öğrencilerimizi daha iyi insan, daha iyi öğrenci ve daha iyi vatandaşlar olarak yetiştiririz.

Öğretmenlerimiz okulda güçlü yönlerini birbirleriyle paylaşarak işbirliği içinde çalışırlar.

Mesleki gelişim fırsatlarını değerlendirir, ulus içi ve ulus ötesi eğitimlere katılırlar.

Yayın: 25.01.2023 - Güncelleme: 25.01.2023 12:26 - Görüntülenme: 291