Etiket Sonuçları: etkinlik

Öğrencimiz Ecrin Ela Sümer

Spor Genel Müdürlüğü

Sporc Eğitim Merkezi SEM Gurup Yarışması.

Fırlatma Topu:Bursa.1

Uzun Atlama:2

80 MT. : 1

Genel Puanda:Marmara İkincisi olmuştur..

Nis

Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Okul Sporları Etkinliğinde  5 / A sınıfından Ecrin Ela Sümer 800m ve 60m koşu yarışında ikinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Okulumuzda uygulanan 2021 yılı Bilgekunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği Sonuçları açıklanmıştır.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.

Kas

8. sınıf öğrencilerimizle sinemada Akif filmini izledik. Öğrencilerimiz etkinliğin öğretici olduğunu ve memnun kaldıklarını ifade ettiler. Etkinlikte okul müdür yardımcımız Dr. Işıl Gülmez, öğretmenlerimiz Firdevs Ayhan, Tülin Genç Etrek, Olcay İlhan Çavuşoğlu, Behiç Fandoğlu, Beyhan Şen görev almışlardır. Etkinlikte görev alan öğretmenlerimize ve etkinliğe katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.