Etiket Sonuçları: Zekai Gümüşdiş Ortaokulu

May

Okulumuz müdür yardımcısı Dr. IŞIL GÜLMEZ danışmanlığında TEKNOFEST yarışması Sosyal İnovasyon kategorisinde yapılan başvuruda ön değerlendirme aşaması başarıyla tamamlanmıştır.

May

Öğrencimiz Ecrin Ela Sümer

Spor Genel Müdürlüğü

Sporc Eğitim Merkezi SEM Gurup Yarışması.

Fırlatma Topu:Bursa.1

Uzun Atlama:2

80 MT. : 1

Genel Puanda:Marmara İkincisi olmuştur..

Nis

Okulumuzda birinci dönem sonu başlatılan, "More Traditional Recipes", "A Human Network That Shares Its Knowledge To Better Understand the Internet" ve "Tangible and Intangible Cultural Heritage of My Region" isimli 3 farklı uluslararası eTwinning projesi devam etmektedir.

Nis

Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Okul Sporları Etkinliğinde  5 / A sınıfından Ecrin Ela Sümer 800m ve 60m koşu yarışında ikinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda müdür yardımcısı, bilişim teknolojileri öğretmeni Dr. Işıl Gülmez rehberliğinde yürütülen uluslararası eTwinning projesi, l'a European Citizen final toplantısı gerçekleştirildi.

Mrt

Yemek, bir ülkenin kültürel geçmişinin öne çıkan bir unsurudur. Bu nedenle geleneksel kültürel mirasta önemli bir rol oynamaktadır. Okulumuzda yürüttüğümüz More Traditional Recipes projemizin amacı öğrencilerin web 2.0 teknolojilerini kullanarak kültürlerini İngilizce olarak hazırlanan yemek haritası ve elektronik tarif kitabı yoluyla dünya çapında tanıtmalarını ve yeni ürünler proje çıktıları sayesinde farklı kültürleri tanımalarını sağlamaktır.

TRANSLATE with x English
Arabic Hebrew Polish
Bulgarian Hindi Portuguese
Catalan Hmong Daw Romanian
Chinese Simplified Hungarian Russian
Chinese Traditional Indonesian Slovak
Czech Italian Slovenian
Danish Japanese Spanish
Dutch Klingon Swedish
English Korean Thai
Estonian Latvian Turkish
Finnish Lithuanian Ukrainian
French Malay Urdu
German Maltese Vietnamese
Greek Norwegian Welsh
Haitian Creole Persian
//   TRANSLATE with COPY THE URL BELOW Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back //

Şbt

Okulumuz 5 / A sınıfı öğrencilerinden Ela Sümer, 60 m. Bursa şampiyonu ve 800 m. Bursa şampiyonu olmuştur. Okulumuzda düzenlenen törenle kendisine madalyası Demir Tekin Gökçe öğretmenimiz tarafından verilmiştir.

Şbt

Okulumuz müdür yardımcısı Işıl Gülmez koordinatörlüğünde sürdürdüğü More Traditional Recipes Proje Logo Yarışması Sonuçlandı.